Koszel Junior napisał(a):Pierwszy raz siedziałem na K5 przy górnych barierkach, tam gdzie wciągana była druga oprawa, więc nie wiem jak to było na wcześniejszych meczach, ale strasznie słabo było tam słychać Enka. Nie mówie tu o momentach gdzie na stadionie była euforia i muzyka puszczona jak na jakiejś imprezie, tylko między biegami troszkę muzyki włączyli i ona zagłuszała niemal wszystko. Dobrze by było coś z tym zrobić, może jakoś wyłączyć ten głośnik, w którym puszczają te śmieszne dźwięki.
Druga sprawa to że straszna lipa jest z tymi filmikami z dopingu. Nie wiem w sumie jak z tego meczu nagrywali, ale kiedyś jak stała kamera na płycie stadionu to jakość tego dopingu była powalająca. Teraz jak kamerują z wieżyczki, to nie dość że ta muzyka wszystko zagłusza, to jeszcze gdy wyjeżdżają motocykle to już kompletnie nic nie słychać. A szkoda, bo mimo wszystko fajnie byłoby tak za jakiś czas pooglądać te materiały, gdzie tak jak teraz na derbach, doping był konkretny
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości